Секрет справжніх хінкалі: моя історія

Все почалося з того, що в одному чудовому місці нашого міста я спробувала справжні хінкалі. Тонке тісто, соковита начинка — це було кохання з першого укусу. Вдома я вирішила, що обов'язково навчуся робити їх сама.

Спочатку все йшло не дуже вдало. Тісто виходило занадто товстим, хінкалі були схожі на звичайні вареники, а той самий сік — геть не виходив. Я передивлялася безліч відео, але чогось не вистачало. Тоді я згадала про поради досвідчених кулінарів і зайшла на сайт https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.

Натхненна новими ідеями, я знову взялася до справи. Тісто вийшло еластичним, м'ясо — соковитим, а замість звичайного защіпування я нарешті зробила правильний "хвостик" з класичними складками. І ось воно, момент істини! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, була саме такою, як треба — з гарячим соком, що надає страві особливості. З того часу мої домашні частіше просять хінкалі, ніж інші страви, і я з радістю готую для них цією частинкою Грузії.
Répondre

Retourner vers « Présentez-vous ! »